Hva vi gjør


Hos Byggmesterfirma Gaarden og Delås AS er vi stolte over å tilby fullspektret ekspertise som dekker alle faser av ditt byggeprosjekt – fra den innledende prosjekteringen til det ferdigstilte arbeidet. Vi forstår betydningen av helhetlig prosjektstyring og effektivitet i dagens konkurransedyktige marked, og vi er dedikerte til å levere uten kompromisser på kvalitet.

I vårt arbeid prioriterer vi samarbeid med lokale, etablerte og seriøse bedrifter innen forskjellige fagområder. Disse partnerne deler vår høye standard for kvalitet og pålitelighet. Dette samarbeidet sikrer ikke bare en fin flyt i arbeidsprosessen, men også maksimal utnyttelse av kapasitet og ressurser.

Gjennom årene har vi utviklet effektive arbeidsmetoder som sikrer en jevn og effektiv prosess fra begynnelse til slutt. Vårt fokus på detaljer og kvalitet er ikke bare anerkjent, men verdsatt av våre kvalitetsbevisste kunder. Med Gaarden og Delås AS som din byggepartner, kan du forvente et samarbeid preget av faglig dyktighet og dedikasjon til høyeste standarder i alle prosjektets faser..

Navigering i søknads- og planleggingsprosessen kan være både spennende og utfordrende. Hos Gaarden og Delås AS forstår vi at for de fleste er byggeprosjektet en unik opplevelse – ofte en gang i livet. Derfor er det vårt primære mål å sikre at ditt prosjekt blir håndtert med største omsorg og profesjonalitet.

Vårt team av erfarne fagfolk er dedikerte til å forstå dine behov og forventninger, og vi jobber utrettelig for å sikre at hvert aspekt av ditt prosjekt reflekterer dine ønsker. Vi tror på en balanse mellom estetikk og funksjonalitet, samtidig som vi alltid har et øye for driftsøkonomiske hensyn.

Vi er her for å veilede deg gjennom hvert trinn, og sørge for at sluttresultatet blir et sted du kan kalle hjem – tilpasset dine unike preferanser og livsstil. Vi hjelper deg med en sømløs reise fra idé til ferdigstillelse.


Som en anerkjent mesterbedrift har Gaarden og Delås AS bygget et rykte for pålitelighet og fremragende håndverk. Vår lange erfaring er grunnen til at kunder velger oss – vi leverer ikke bare førsteklasses håndverk, men tilbyr også gjennomtenkte råd og vurderinger gjennom hele byggeprosessen. Mestermerket, som symboliserer ekspertise og profesjonalitet, er et bevis på vår dedikasjon til høyeste standarder innen håndverk.

Våre kunder vet at god kvalitet er mer verdifull enn lav pris. Vi er opptatt av å levere varige resultater og står ved din side, også etter at jobben er gjort. Dette viser vår forpliktelse til lokal kvalitet og langsiktige kundeforhold. Med Gaarden og Delås AS får du en troverdig partner som alltid setter kvalitet først..

Godkjent Mesterbedrift

Som godkjent Mesterbedrift
er vår kunnskap god dokumentert. Vi er medlem i Byggmesterforbundet og NHO, og vi er sertifisert våtromsbedrift av FFV

Følg oss på Facebook
Personvernerklæring
Byggmesterfirmaet
Gaarden og Delås AS
  • Org nr 987 708 646 MVA